Lucie Šafářová si dřív moc nevěřila. Teď je otevřenější a točí videa pro fanoušky

28. červenec 2016

Tvář Olympijského roku Radiožurnálu Lucii Šafářovou proslavily velké výhry, ale ve světě je česká tenistka známá i díky svému hereckému umění. Se svým týmem příležitostně natáčí krátká zábavná videa, která pak ukazuje svým fanouškům na sociálních sítích.

V půlce února je Lucie Šafářová v Kataru, připravuje se na svůj první turnaj po komplikovaných zdravotních potížích a dlouhých měsících bez tenisu. Kanadský kouč Rob Steckley připomíná, že už je nejvyšší čas začít trénink, ale česká hráčka přejíždí červeným fixem po výpletu. Pak zvedá raketu s namalovaným srdcem a popřeje fanouškům hezkého Valentýna.

Zatímco tento krátký pozdrav zabere jen pár minut natáčení, jiná videa jsou složitější. Podílí se na nich parta, která si říká #TEAMBUCIE.

Lucie Šafářová fanouškům často ukáže temperament a různé role. A občas také svým nápadem překvapí kanadského kouče a režiséra Roba Steckleyho. „Trenér má na to velký talent a natáčení je v jeho rukou, ale nějaké doplnění občas taky přidám,“ říká Lucie.

Lucie Šafářová se pousměje i své vlastní proměně, které si všímá i sestra tenistky Veronika: „Myslím, že Rob jí pomohl nejen tenisově, ale i lidsky, že se dokázala trochu otevřít světu.“

Každý má ve skříni nějaké kostlivce, myslí si kanadský trenér Rob Steckley, podle kterého si česká tenistka v minulosti tolik nevěřila. Je to stále upřímná holka s velkým srdcem, ale má mnohem větší charizma a nebojí se projevit na kurtu i mimo něj, říká kouč a také příležitostný režisér. I díky zábavným „videopozdravům“ je česká tenistka doma i ve světě hodně populární.

autoři: jpa , jpr
Spustit audio