Lukáš Krpálek má podporu manželky Evy. Před odletem do Ria se mu narodil syn

31. červenec 2016

Sportovec může mít výjimečný talent, nejvíce natrénováno a před rozhodujícím zápasem skvělou formu. Přesto nemusí na úspěch dosáhnout. Třeba i proto, že nemá ideální zázemí. To se ale netýká judisty Lukáše Krpálka, který se svou ženou Evou prožívá pohádkový vztah. A to už od jejich prvního setkání.

„Měli jsme školní párty a mně se na tu oslavu vůbec nechtělo jít, ale sestra mě vytáhla,“ vypráví Eva Krpálková. „Viděla jsem Lukáše ve dveřích. Vůbec jsem nevěděla, kdo to je. Viděla jsem vysokého kluka a strašně se mi líbil.“

Následoval společný tanec a další den si začali psát. Ve vztahu s Evou získal Lukáš stabilní zázemí a to se projevilo i na jeho výkonnosti. „Měl jsem hrozně dobrý pocit, že vím, že je všechno hrozně hezké a na té žíněnce je to strašně znát,“ říká Lukáš Krpálek.

Fyzicky přitažlivý, hodný, upřímný, poctivý, pracovitý a doma vždycky pomůže, popisuje ho manželka Eva. Když mu oznámila, že je těhotná, rozplakal se radostí. „Najednou jsem zjistil, že jsou i důležitější věci, než být na žíněnce a prát se,“ myslí si Lukáš.

I díky tomu cítí před olympiádou větší pohodu a doufá, že to bude znát. Dítě se mělo narodit asi 2 týdny před odletem na olympiádu. Narodil se téměř čtyřkilový Toníček. „Budu se snažit přivézt mu něco pěkného.“ Třeba medaili.

autoři: pka , jpr
Spustit audio