Za měsíc začínají olympijské hry, Český rozhlas chystá speciální vysílání

Do největšího sportovního svátku roku 2018 zbývá poslední měsíc. Na zimní olympijské hry v Jižní Koreji se připravil i Český rozhlas, který během nich letos nabídne ještě víc sportovního zpravodajství a zajímavostí než dřív - nejen na Radiožurnálu, ale i na speciální sportovní stanici.

Poprvé v historii Český rozhlas nabídne ryze sportovní rádio s názvem Radiožurnál - olympijský speciál. To bude od 9. do 25. února vysílat 24 hodin denně sport. Naladíte ho na internetu, v mobilní aplikaci iRadio a také v digitání síti DAB.

Olympijské zpravodajství se ale bude objevovat i v klasickém vysílání Radiožurnálu. „Český rozhlas má jako jediné české rádio práva vysílat z dějiště olympijských her, speciální stanicí vysílání rozšiřujeme,” říká Miroslav Bureš ze sportovní redakce.

Přímé přenosy hokejových utkání českého týmu, rozhovory se sportovci, ale třeba i postřehy a zajímavosti ze zákulisí her - to všechno uslyšíte i na vlnách Radiožurnálu. Speciální vysílání Radiožurnál - olympijský speciál to všechno pak nabídne ještě na větší ploše.

„Pojedeme z Koreje živě od jedné hodiny ráno do čtyř odpoledne českého času, moderátoři budou vysílat i z brněnského olympijského festivalu, kde bude mít Radiožurnál své studio,” popisuje Bureš.

autoři: jch , als
Spustit audio