Gastronomické glosy Pavla Maurera vycházejí jako kniha

18. duben 2014

Zajímá vás, co si kladete dennodenně dobrovolně na talíř? Víte, jak poznat dobrou restauraci? A chcete se dozvědět, kde natrefit na dobrý chleba, kvalitní med nebo pravou českou marmeládu? Každý víkend vám radí známý gastronaut Pavel Maurer ve svých pravidelných glosách na Radiožurnálu. Ty teď vycházejí i knižně.

Stravování nejen doma, ale i v restauracích u nás má dosud mnohé trhliny. I proto Radiožurnál každý víkend krátce po poledni vysílá glosy Pavla Maurera, muže, který sám sebe označuje za milovníka kvalitního jídla a pití a o tom, co před sebe dáváme na stůl, toho ví opravdu hodně.

Pavel Maurer je známý jako zakladatel jediného nezávislého průvodce po tuzemských restauracích nazvaného Maurerův výběr Grand Restaurant a pravidelně také pořádá gastronomickou akci Prague Food Festival. V pondělí 14. dubna vychází kniha jeho rozhlasových glos s trefným názvem: Nejezte blbě!

Čtěte také

Ve svých pravidelných glosách na Radiožurnálu se Pavel Maurer zabývá nejen těmi nejobvyklejšími nešvary na českých talířích, ale třeba i tím, jak vybírat ryby, jak poznat kvalitní med nebo tím, proč kuřata chutnají jako psí granule. Vše si nyní můžete přečíst nejen na našem webu, ale právě i v knize Nejezte blbě!, kterou pro vás vydává Radioservis.

Nejezte blbě!
autor: als
Spustit audio