NEPŘEHLÉDNĚTE: Radiožurnál rozdává lístky na film Putování tučňáků: Volání oceánu

28. březen 2017

Radiožurnál, partner českých filmů, vás opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 190 vstupenek na projekce filmu Putování tučňáků: Volání oceánu v Praze a v Hradci Králové.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte 28. 3. až 31. 3. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. Dne 28. a 30. března od nás dostane 20 nejrychlejších posluchačů po dvou až čtyřech volných vstupech na promítání v Praze. Dne 29. března a 31. března od nás dostane 20 nejrychlejších posluchačů po dvou až čtyřech volných vstupech na promítání v Hradci Králové.


Praha
Kde? Kino Aero, Praha
Kdy? 1.4. od 15:00
Regiony
Kde? Bio Central, Hradec Králové
Kdy? 1.4. od 15:00

Dvanáct let po vzniku legendárního oscarového dokumentu Putování tučňáků přichází do kin jeho volné pokračování s podtitulem Volání oceánu. Francouzský režisér Luc Jacquet se ani ve svém novém filmu nevzdává fascinace ledovou krajinou Antarktidy a vrací se ke svým nejoblíbenějším obyvatelům tohoto kontinentu – tučňákům císařským.

Příběh malého tučňáka pokračuje tam, kde minule skončil. Teď je řada na něm, aby se vydal na svou první pouť k moři. Na cestě ho českým komentářem doprovodí Tomáš Hanák. Snímek, natočený v extrémních podnebních podmínkách a s využitím těch nejmodernějších technologií, vstoupí do českých kin 6. dubna.

Ještě před tím ho posluchači Radiožurnálu budou mít možnost zhlédnout v předpremiéře.

Výherci vstupenek budou zařazeni na seznam hostů.

Putování tučňáků
autor: jaw
Spustit audio