NEPŘEHLÉDNĚTE: Radiožurnál rozdává vstupenky na Stinga!

12. červen 2017

Jeden z nejpopulárnějších světových hudebníků Sting poprvé v Česku vystoupí na festivalovém pódiu. Na Prague Metronome Festivalu u toho můžete být i vy! Stačí poslouchat Radiožurnál.

Skladatel, písničkář, herec i spisovatel Sting bude hvězdou Prague Metronome Festivalu, který se odehraje od 23. do 24. června 2017 na pražském Výstavišti. A lístky na koncert můžete vyhrát i vy!

Poslouchejte od 12. do 16. 6. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz.

Čtěte také

Každý den dostanou 4 nejrychlejší posluchači po dvou volných vstupenkách. Dne 15. 6. rozdáváme pouze 3 nejrychlejším, 16. pak jednomu šťastlivci předáme certifikát, jehož součástí je mimo 2 vstupů na koncert také ubytování je ve 4* hotelu na 2 noci (23. - 25. 6.) ve dvolůžkovém pokoji se snídaní vč. místa pro parkování.

Vstupenky jsou nepřenosné. Organizátorům předáváme jmenný seznam výherců s emailovými adresami výherců, na které organizátor pošle certifikát, oproti kterému si po předložení dokladu totožnsti na místě vyzvednou na pokladně vstupenky.

autor: mjp
Spustit audio