Plníme dětské sny, zapojte se i vy!

18. listopad 2013

Stovky dětských přání, jejichž osud máte ve svých rukou pouze vy – to je už 15. ročník tradiční akce Českého rozhlasu Darujte hračku. Co myslíte, dokážeme letos splnit každý dětský sen? Pomozte nám v tom!

Další ročník tradiční akce Darujte hračku, kterou pořádá Český rozhlas ve spolupráci se sdružením Tango Havlíčkův Brod, je tady. Od 18. listopadu do 15. prosince se můžete zapojit do projektu, který přináší radost dětem z dětských domovů a ústavů sociální péče po celé republice.

Letos chceme společně s vámi splnit vánoční přání celkem 1948 dětem. Podaří se nám to?

„Loni se přesného splnění svého přání nedočkalo 19 dětí, a to z celkového počtu 1905,“ podotýká Pavel Klempíř, ředitel občanského sdružení Tango Havlíčkův Brod, na Radiožurnálu. „Nikdy se však nestane, že by děti nedostaly nic, vždy dostanou alespoň náhradní dárky.“

Čtěte také

Na Radiožurnálu vás samozřejmě budeme o všem, co s projektem Darujte hračku souvisí, pravidelně informovat. Kromě praktických informací o tom, jak se do sbírky zapojit, připravujeme i reportáže ze samotných dětských domovů a následně i z předávání vašich dárků.

autor: als
Spustit audio