Poslední vystoupení Tomáše Kluse, Kašpárek v rohlíku i Dan Bárta. V Bohnicích se koná festival Mezi ploty

17. září 2015

Nejrozsáhlejší kulturní událost prodlouženého svatováclavského víkendu – tak se mluví o festivalu Mezi ploty, který se už tradičně koná v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice. Mezi hlavní taháky letos patří Ewa Farna, Dan Bárta, Sto zvířat, Kašpárek v rohlíku i Studio Ypsilon. A můžete se také těšit na poslední vystoupení Tomáše Kluse před chystanou roční pauzou.

Prodloužený víkend láká do pražských Bohnic, kde vás 26. a 27. září čeká multižánrový mix, festival hudby a divadla. Chybět nebude ani program pro nejmenší, a tak, zatímco vy budete sledovat svého oblíbeného zpěváka nebo zpěvačku, děti se zabaví třeba v hudební, výtvarné nebo badatelské dílně.

Čtěte také

Čtěte také

Akci organizátoři rozdělili hned do několika programových zón. Hlavní scénu nazvali Hudební Central Park a vystoupí na ní populární písničkář Voxel, legendární Blue Effect s fenomenálním Radimem Hladíkem, Gipsy.cz nebo Eddie Stoilow. Hlavním hřebem bude Ewa Farna a Tomáš Klus, který právě tady vystoupí naposled před oznámenou pauzou.


Lístky s můžete koupit v předprodeji v síti Ticketsteam. Budou však k dostání i na místě. V takovém případě vás jednodenní vstupné vyjde na 300 Kč, dvoudenní pak na 500 Kč. Děti do 12 let mají vstup zdarma.
Do areálu si můžete vzít neprofesionální fotografickou techniku. A můžete s sebou vzít i psa, ale musí být celou dobu na vodítku.
Více informací se dozvíte z internetových stránek festivalu Mezi ploty.

V Rodinné zóně zahrají hudebníci pro všechny generace, například oblíbený Kašpárek v rohlíku, Ivan Hlas, Sto Zvířat, Ondřej Ruml a mnozí další. Muziku a divadelní představení pro děti doplní cirkus, bublinová show, tanec, kouzlení, žonglování a spousta her.

Nepřijdete ani o Street Art Zone s rapperem Orionem, kapelami Prago Union, Fast Food Orchestra a Megaphone.

Festival Mezi ploty, to je také divadelní přehlídka. Jeviště Divadla Za plotem proto obsadí soubory jako Činoherní klub, Studio Ypsilon a improvizační skupina Simony Babčákové. Koncertem v divadle celou akci zakončí známý zpěvák Dan Bárta.

autor: šše
Spustit audio