SOUTĚŽ: Začněte se hýbat! Vybavíme vás na jarní běhání

28. březen 2017

Sportisimo ½ maraton Praha je největším běžeckým závodem u nás, startuje v něm přes jedenáct tisíc běžců a právě poradatelé a partneři běžecké ligy RunCzech vás vybaví na začínající běžeckou sezónu.

Dostanete od nás nejen nealkoholické pivo Birell a vodu Mattoni pro doplnění pitného režimu, ale třeba také batoh, originální běžecké tričko a další dárky.

Sportisimo ½ maraton Praha je největším běžeckým závodem. Běží se opět se zlatou známkou kvality od Mezinárodní asociace atletických federací IAAF.

Prahou se v rámci závodu proběhnou i zástupci Radiožurnálu, který bude také v průběhu ½ maratonu vysílat přímé vstupy a reportáže.


Jak soutěžíme?
Každý všední den od 27. 3. do 31. 3. ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Kromě ½ maratonu a maratonu pořádá RunCzech letos v červnu 2. ročník štafetového závodu „Pražská štafeta“, který se koná v půlce června v pražské Stromovce (14. a 15. června), tentokrát jako dvoudenní akce, na který se ještě můžete přihlásit.

Pokud odpovíte na dvě otázky správně, budeme pro vás mít vstupenky do pražského Muzea voskových figurín Grévin. Celá výpravná expozice se skládá z „magických světů“, ve kterých se setkáte se zahraničními a českými osobnostmi, legendami z oblasti sportu, kultury, historie, politiky a showbyznysu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio