Vychází nová kniha Tomáše Řepky. Nikoho jsem nešetřil, říká známý fotbalista

20. březen 2014

V roce 2011 se jeho knižní zpověď s názvem Rebel stala bestsellerem. Pokračování s názvem Neuhýbám! je prý ještě odvážnější. „Jak asi víte, říkám, co si myslím. A teď už ani nemám důvod cokoliv zamlčovat,“ přiznává otevřeně Tomáš Řepka před vydáním své nové knihy.

Známý fotbalový obránce po sobě zanechal stopu v českých i zahraničních klubech – hrál za Spartu Praha, Baník Ostrava, České Budějovice, ale také za Fiorentinu nebo West Ham United.

Na trávníku navíc proslul svými „blikanci“. „Ani nevím, jak mě ten název napadl, ale neměl jsem pojmenování pro své úlety,“ zavzpomínal před lety ve vysílání Hosta Radiožurnálu.

Čtěte také

Jeho první biografie se dočkala velkého úspěchu. „Už před časem jsem řekl, že se můžete těšit na pokračování. Sliby se mají plnit,“ uznává Tomáš Řepka a představuje tak knihu, jejímž spoluautorem je skladatel a textař Josef Pepson Snětlivý.

Druhá zpověď s názvem Tomáš Řepka: Neuhýbám! má podtitul Rebel na hřišti i v zákulisí. Dozvíte se z ní, jak Tomáš Řepka skončil ve Spartě, co prožíval v Českých Budějovicích nebo proč tak rychle zmizel z Mostu, kde působil jako sportovní manažer druholigového Baníku.

Mlčet nebude ani o svém soukromí, naopak prozradí leccos o rozvodu nebo vztazích s dětmi. „Nikoho z lidí, které jsem na své cestě potkal, nešetřím. Oni mě taky nešetřili,“ vysvětluje. „Před žádným tématem neuhýbám, ničeho nelituju,“ dodává.

autor: šše
Spustit audio