Soutěž Filmžurnálu: Chyť si svého redaktora!

30. červen 2011
Filmžurnál 2011

Letošní Filmžurnál přichystal pro návštěvníky karlovarského filmového festivalu soutěž. Můžete v ní vyhrát digitální fotoaparát. Stačí, abyste měli trochu štěstí, dobrou mušku a vyfotili naše kolegy, kteří se po festivalu budou pohybovat na elektrickém vozítku.

Pravidla soutěže Chyť si svého redaktora!

Pořadatelem soutěže je Český rozhlas 1 – Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha 2, hlavní mediální partner 46. MFF Karlovy Vary. Soutěžícím se stává každá fyzická osoba starší 18 let, která zašle fotografii hostesky nebo moderátora v oblečení s logem Radiožurnálu na vozítku Segway v termínu od 1. do 20. července 2011. Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci a spolupracovníci pořadatele ve smluvním vztahu a jejich rodinní příslušníci.

Cílem soutěže je vybrat nejzdařilejší fotografie na uvedené téma. Jeden soutěžící může do soutěže zaslat maximálně 5 fotografií. Fotografie musí odpovídat vyhlášenému tématu a musí být autorským dílem soutěžícího. Výherce získá fotoaparát Samsung PL 51.

Ze soutěže budou vyřazeny fotografie nesouvisející s tématem, popřípadě svým obsahem odporující dobrým mravům.

Na takovémto segwayi můžete v Karlových Varech potkat reportéry a hostesky Radiožurnálu

Soutěžící zasílají fotografie pouze v elektronické podobě ve formátu JPG (jpeg) na soutěžní e-mail: filmzurnal@rozhlas.cz

Velikost jedné e-mailové zprávy nesmí přesáhnout 5 MB. Ke každé fotografii musí autor přiložit název. Fotografie nesmí být dodatečně upravovány vkládanými texty a různými rámečky, nedoporučujeme posílat fotografie upravované různými efekty, filtry, koláže apod.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění povinných údajů: jméno, příjmení, e-mailová adresa, popř. volitelně adresa a telefon. Zasláním fotografie na uvedenou adresu odesilatel vyjadřuje souhlas s těmito pravidly soutěže. Uvedené údaje slouží pouze pro účely soutěže a nebudou podkladem pro žádné marketingové aktivity Radiožurnálu ani nebudou poskytnuty třetím osobám.

Pořadatel nepřebírá odpovědnost za původ fotografií a neručí za jejich pravost. Za případné porušení autorských práv je plně odpovědný soutěžící.

Výsledky soutěže budou zveřejněny do 15 dnů od ukončení soutěže. O vítězi soutěže rozhodne porota složená z redaktorů Radiožurnálu. Vítěz bude o výsledku informován e-mailem nebo telefonicky a bude s ním domluven způsob předání ceny.

Vedoucí Filmžurnálu Vladimír Kroc jde kolegům příkladem a učí se jízdě na segwayi

Soutěžící odesláním e-mailu se soutěžními fotografiemi uděluje souhlas pořadateli bezplatně použít soutěžní fotografie na webu a na produktech Radiožurnálu. Autorská práva zůstávají autorovi fotografie.

Výhry v soutěži nejsou právně vymahatelné. Účastníci soutěže nemohou požadovat peněžité plnění výměnou za soutěžní výhry.

Pořadatel si vyhrazuje právo rozhodovat dle svého uvážení o všech otázkách týkajících se této soutěže včetně změny pravidel, nezveřejnit dodané fotografie nebo soutěž úplně zrušit bez udání důvodu.

V Praze 30. června 2011
Petr Souček, šéfredaktor Radiožurnálu

autoři: pes , rmo
Spustit audio

Více z pořadu