Olympijská soutěž Radiožurnálu

12. březen 2012

V olympijské soutěži Radiožurnálu můžete od 15. března do 31. května 2012 každý čtvrtek vyhrát zajímavé ceny. Nejúspěšnější soutěžící za celé období získá zájezd pro dvě osoby na letní olympijské hry v Londýně. Přečtěte si plné znění pravidel:

1.
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 – Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha 2.
Hlavní cenu soutěže (zájezd) věnovala společnost Čedok, výhradní a oficiální prodejce vstupenek a organizátor zájezdů na LOH 2012 v Londýně (dále jen „sponzor“).

2.
Soutěž je vědomostní s možností výběru odpovědi A, B nebo C. Soutěžní otázky se budou týkat zvukové ukázky, která bude jejich součástí.

3.
Soutěž začíná 15. března a končí 31. května 2012. Má 12 soutěžních kol. Každý čtvrtek bude opakovaně vyhlášena jedna soutěžní otázka ve vysílání Radiožurnálu.

4.
Pro účast v soutěži je třeba zaslat SMS na číslo 9077706 ve tvaru
LONDYN X JMENO PRIJMENI ADRESA
kde X je písmeno zvolené odpovědi na soutěžní otázku (A nebo B nebo C) a JMENO PRIJMENI ADRESA jsou identifikační údaje odesilatele. Cena SMS je 6 Kč včetně DPH. Na každou soutěžní otázku je možné odpovídat pouze v hlasovacím okně, které trvá 24 hodin od půlnoci do půlnoci dne, kdy je otázka vyhlášena. Z každého telefonního čísla je možné po tuto dobu zaslat maximálně 1 odpověď na soutěžní otázku.

5.
Službu technicky zajišťuje Advanced Telecom Services Praha, spol. s r.o. (dále jen ATS).

6.
Každý týden získají 3 soutěžící, kteří správně odpoví na vyhlášenou otázku, výhru v podobě jedné z těchto cen: knihy Vancouver 2010 od Českého olympijského výboru, šátku a batůžku s olympijským motivem od partnera ČOV společnosti Alpine Pro.

7.
Po zveřejnění všech soutěžních otázek bude vybrán výherce, který správně zodpověděl alespoň 6 soutěžních otázek, a obdrží hlavní výhru soutěže v podobě zájezdu pro dvě osoby na olympijské hry v Londýně, který bude zahrnovat nejen dopravu a ubytování ve dvoulůžkovém pokoji ve **** hotelu se snídaní, ale i vstupenky na vybrané sporty a vstup do Českého olympijského domu. Zájezd se uskuteční v termínu od 2. do 5. srpna 2012.

8.
O výhercích soutěže rozhoduje pořadí doručení SMS zpráv. ATS stanoví pro každé soutěžní kolo 3 výherce.

9.
Po uzavření hlasovacího okna stanoví ATS počet doručených správných odpovědí na soutěžní otázku. Výsledné číslo bude vyděleno 4 a tento výsledek zaokrouhlen na celé číslo směrem dolů. Takto zaokrouhlené číslo tvoří vítězné pořadí. Každá SMS zpráva se správnou odpovědí doručená v takto stanoveném vítězném pořadí a jeho násobcích (maximálně však do 3násobku) je výherní SMS zprávou. V případě méně správných odpovědí, než je počet cen, je vítězné pořadí 1.

10.
Jména výherců soutěžního kola budou zveřejněna v pátek po soutěžním kole ve Sportžurnálu, který vysílá Radiožurnál po 19. hodině.

11.
Výherce hlavní výhry soutěže bude stanoven z množiny soutěžících, kteří správně odpověděli alespoň na 6 soutěžních otázek. Pořadí soutěžících určí čas doručení jejich poslední správné odpovědi na soutěžní otázky. Výhercem se stane soutěžící přesně v polovině tohoto pořadí. V případě sudého počtu prvků množiny se výhercem stane soutěžící těsně před polovinou pořadí.

12.
Jméno výherce hlavní ceny bude zveřejněno ve vysílání Sportžurnálu v pátek 1. června.

13.
Ceny budou výhercům předány, nebo budou odeslány na adresu, kterou sdělili provozovateli soutěže. Provozovatel neručí za ztráty zásilek s cenami nebo zpoždění způsobené poštou či jiným doručovatelem.

14.
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 – Radiožurnálu. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatele ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

15.
Provozovatel si vyhrazuje právo změnit podmínky, pravidla a ceny v soutěži, případně soutěž odložit, přerušit, zastavit či prodloužit.

16.
Účastí v této soutěži posluchač bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na cenu. Jakékoliv vymáhání cen, soutěžních výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele, a potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.

17.
Soutěžící zároveň souhlasí s tím, že provozovatel předá sponzorovi soutěže v případě výhry jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo soutěžícího za účelem domluvy a zaslání nebo předání ceny. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku, je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem nebo v jeho zastoupení.

18.
Plné znění pravidel je uloženo v kanceláři šéfredaktora ČRo 1 – Radiožurnálu a je vystaveno na internetové adrese radiozurnal.cz.

V Praze 12. března 2012
Petr Souček, šéfredaktor ČRo 1 – Radiožurnálu

autor: pes
Spustit audio