SOUTĚŽ: chatařská sezóna nekončí! Máme pro vás přenosnou troubu

12. září 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska pro změnu cenu „gastronomickou“. Pošleme Vám elektrickou přenosnou troubu, neboli Pečenku od společnosti ETA, která je určená pro různé způsoby přípravy jídla jako je například vaření, dušení, pečení, zapékání či udržování pokrmů v teplém stavu.

Pečenka od ETY je praktický výrobek, který Vám usnadní vaření nejen v létě - má jednoduché ovládání, má pracovní nádobu s nepřilnavým povrchem a zaručuje zdravý způsob přípravy potravin.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska sadu CD, mezi kterými bude zejména právě vyšlá audio podoba knihy Martiny Formanové Případ Pavlína, který skvěle načetla Petra Špalková.

Jedná se o jeden z nejsilnějších příběhů české emigrace, románové zpracování životních osudů světoznámé modelky Pavlíny Pořízkové a jejích neuvěřitelně statečných rodičů, které v boji o vlastní dítě nezastaví ani ruské tanky.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio