SOUTĚŽ: Další lístky na Pána prstenů na gigantickém plátně

7. červenec 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska sadu dárků kulturních. Máme pro Vás vstupenky na unikátní představení posledního dílu velkofilmu století, Tolkienova Pána prstenů na gigantickém HD plátně o ploše více než 150 m2 a za doprovodu 250 hudebníků na scéně.

Představení „Pán prstenů: Návrat krále“ v původním znění s českými titulky se za doprovodu symfonického orchestru, sborů a zahraničních sólistů odehraje letos 2. prosince v O2 aréně v Praze.

Půjde opět o jedinečné spojení velkolepé projekce a živého provedení oscarové hudby, což bude určitě mimořádný zážitek. Cena je opravdu exkluzivní, představení 1. i 2. dílu Pána prstenů loni v červnu a letos v únoru bylo zcela vyprodané a mělo obrovský úspěch.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke vstupenkám Vám ještě přidáme sadu knížek a DVD, mezi nimi právě i DVD s jedním z filmů z filmové trilogie Pán prstenů.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, budeme pro Vás mít taky moc pěknou cenu. Budou to vstupenky do pražského Muzea voskových figurín Grévin.

Celá výpravná expozice se skládá z „magických světů“, ve kterých se setkáte se zahraničními a českými osobnostmi, legendami z oblasti sportu, kultury, historie, politiky a showbyznysu.

Figuríny jsou vyrobené vyloženě věrně a můžete se vedle nich posadit, sáhnout si na ně nebo se s nimi vyfotit. Nejnovějšími „přírůstky“ jsou od ledna americký prezident Donald Trump, britská královna Alžbětě II, která letos slaví 65 let na trůně nebo americká zpěvačka Katy Perry. Každý červencový víkend v odpoledních hodinách se Café Grévin dokonce rozezní živou hudbou.

Muzeum Grévin je jedním z partnerů našeho nového projektu Planeta R, který jsme odstartovali v pondělí 3. července – pokud se do projektu se svými dětmi zapojíte, budete moci vyhrát vstupenky do muzea i v něm.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio