SOUTĚŽ: Davis Cup i něco do kuchyně

27. březen 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete sadu pomocníků do domácnosti, které do soutěže věnovala společnost Isolit-Bravo, která je ryze českým výrobcem domácích elektrospotřebičů.

Mezi Vašimi cenami bude např. rychlovarná nerezová konvice Isabel, která má pěkný moderní design, možnost otočení o 360° se středovým konektorem a skrytou topnou spirálu nebo tyčový mixér Oskar, který má odnímatelný nástavec, elegantní design a snadné ovládání.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete vstupenky na Davis cup. Jak zřejmě víte i z našeho vysílání, čeští tenisté přivítají v druhém kole evropsko-africké zóny Davisova poháru Izrael. Hraje se příští týden v pátek a v sobotu 6. a 7. dubna v RT Torax Aréně v Ostravě - Porubě.

Vítěz utkání, které se odehraje na antuce, postoupí do baráže o elitní Světovou skupinu, ze které Češi sestoupili loni po 12 letech. Kapitán Jaroslav Navrátil se v bojích o zářijovou baráž již nebude moci spolehnout na dvě tradiční opory, Radek Štěpánek v listopadu minulého roku oznámil konec hráčské kariéry a Tomáš Berdych se letos v únoru rozhodl týmové soutěže definitivně zanechat.

Zkušenost z Ostravy je taková, že se zde vždy hraje před plnou tribunou, určitě tak zažijete výbornou atmosféru a pomůžete tak podpořit naše hráče ve snaze se vrátit do světové skupiny. Můžete si vybrat, zda chcete 2 vstupenky na pátek nebo na sobotu; páteční program začne od 15 hodin, sobotní přímo v poledne.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio