SOUTĚŽ: Dostaneme vás na Helicopter Show!

2. květen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, můžete se těšit do Hradce Králové, kde se 13. května uskuteční strhující vystoupení s výkruty a přemety. Hlavní letecký program nabídne helikoptéry, létající auto i akrobacii v podání Petra Kopfsteina, který hájí české barvy ve světové sérii Red Bull Air Race.

Součástí sportovního dne je také „Rally show“, která pozve na testovací jízdy a vyvrcholí závodem v rámci Finále Mistrů. CzechRing tradičně přivítá nejlepší české teamy rally, premiérou letošního roku budou paralelní jízdy na dvou okruzích.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Na startovní listině nebudou chybět ani legendy a historické závodní stroje; okruhové speciály a divácky atraktivní drifty i sportovní vozy využijí polygon, na offrodové dráze zazáří dakarské speciály a divácky oblíbené tiálové tatry a speciály.

Jízdu ve většině z těchto stovek strojů si mohou návštěvníci zkusit na vlastní kůži, letošní novinkou budou motokáry pro děti od 5 do 8 let, dětské buginy a také silné motokárové stroje „pro tatínky“.


Volkswagen maraton Praha je jeden z největších běžeckých závodů u nás, startuje na něm 10 tisíc běžců. Závod se opět běží se zlatou známkou kvality od Mezinárodní asociace atletických federací IAAF. RunCzech má sbírku zlatých známek kompletní pro všechny své závody, pyšní nejvíce zlatými známkami na světě!

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, zašleme vám sadu cen od pořadatelů a partnerů RunCzech běžecké ligy, která tento týden pokračuje Volkswagen maratonem Praha. Máme pro Vás balíček se sportovním vybavením a k tomu startovné na tzv. rodinný běh pro 2 dospělé a 2 děti.

K pražskému maratonu je připravený tzv. Maratonský víkend a jeho rámci je na sobotu 6. května je poprvé připravený tzv. rodinný den, v rámci kterého si se svými dětmi můžete zaběhnout právě rodinný minimaraton nebo si třeba s pejskem dát Procházku se psy a připravený i další doprovodný program.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio