SOUTĚŽ: Dostaneme vás na koncert mezinárodního festivalu Film music Prague

19. duben 2017

Máme pro Vás jednak vstupenky na jeden z koncertů mezinárodního festivalu „Film music Prague“, který má podtitul „Hudba Hollywoodu“. Ten nabízí tenhle týden od zítra do neděle 23. dubna galakoncerty filmové hudby za účasti hollywoodských skladatelů.

Jedním z umělců, kteří přijedou do Prahy, je držitel ceny Grammy za soundtrack k filmu Moulin Rouge, skotský umělec Craig Armstrong. Ten je také autorem hudby k filmům Láska nebeská, Velký Gatsby, Romeo a Julie, Atlas mraků a dalších. Koncerty doplní panelové diskuze, soutěže a výstava, dalším z umělců, kteří přijedou do Prahy, je třeba světově známý autor anime filmů.

Vaše vstupenky jsou na koncert „Alien: The Symphony, který se koná v sobotu 22. 4. v pražském Fóru Karlín a zazní na něm např. hudba z filmů Vetřelec, Prometheus a dalších.

Ke vstupenkám Vám ještě přidáme nové album mezzosopranistky Dagmar Peckové s názvem WANTED, které obsahuje písně Kurta Weilla. Natočením tohoto alba si Dagmar Pecková splnila jeden ze svých snů, na CD uslyšíte neopakovatelnou poetiku Weillových písní, bezvadně šlapající kapelu a skvělé aranže lavírující mezi klasikou a jazzem.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, zašleme sadu dárků od partnerů projektu Stan proti melanomu: opalovací mléko s vysokým ochranným faktorem, foto-protektivní balzám na rty, ale třeba také transparentní aerosol či lehký gelový krém vyvinutý speciálně pro citlivou kůži. Součástí balíčku je i plážová osuška a taška.

Ve Stanu proti melanomu si můžete už před začátkem letní sezóny nechat vyšetřit kůži, zkontrolovat mateřská i pigmentová znaménka. Konkrétně v Praze bude Stan už příští týden 18. a 19. dubna na Ovocném trhu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio