SOUTĚŽ: Fanděte Tour de France! Máme pro vás podepsaný dres Lotto Soudal

19. červenec 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete dneska sadu sportovních cen, zejména souvisejících se slavným cyklistickým závodem Tour de France, o kterém z našeho vysílání slyšíte hodně reportáží a informací.

Konkrétně pro Vás máme, kromě třeba cyklistické přilby, ještě cenu, kterou nám do soutěže věnovalo GoPro, které je partnerem Tour de France. V rámci této spolupráce pro Vás máme unikátní cenu, dres prvodivizního týmu Lotto Soudal, jednoho z účastníků závodu, podepsaný celým týmem!


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete tentokrát vstupenky na už 19. ročník Festivalu Okoř, který se koná 19. srpna v romantickém prostředí pod zříceninou hradu Okoř. Tenhle srpnový Festival Okoř je jedním z nejnavštěvovanějších jednodenních letních hudebních festivalů u nás.

Letos v malebném areálu (na příjemné louce) pod hradem Okoř vystoupí MIG 21, Miro Žbirka, Václav Neckář, Marek Ztracený, Vypsaná fixa a No Name. Určitě to pro Vás bude skvělý zážitek, festival byl několik předchozích ročníků za sebou úplně vyprodán.

Kromě skvělých hudebních vystoupení bude na místě připraven doplňkový program a zábava pro děti a jejich rodiče, pro dopravu bude opět zavedena kyvadlová doprava z Kladna a z Prahy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio