Soutěž k ME v házené 2010

16. listopad 2009

Český rozhlas a České dráhy, oficiální dopravce národního týmu, připravily pro posluchače soutěž o zájezd na mistrovství Evropy v házené, které se koná 19.-31. ledna v Rakousku. Poslouchejte každý den Sportžurnál a můžete vyhrát zájezd právě vy!

Soutěž proběhne ve Sportžurnálu od 16. listopadu do 19. prosince 2009. Každý týden získá jeden výherce zájezd pro 2 osoby na uvedené ME. Zájezd, který věnují České dráhy, se skládá ze 2 zpátečních jízdenek vlakem v Česka do Rakouska, ubytování v místě konání šampionátu a vstupenek na utkání.

V době konání soutěže vždy od pondělí do pátku vyhlásíme ve Sportžurnálu vědomostní otázku, v sobotu pak budou posluchači tipovat počet branek ve vybraném extraligovém zápasu. Kdo zná odpověď na vědomostní otázku a jehož tip je nejblíže výsledku, získá zmíněný zájezd.

Odpovědi na vědomostní otázky i tipy na výsledek vybraného západu posílejte SMS ve tvaru:
TIP_odpověď_jméno příjmení adresa soutěžícího
(kde _ je mezera) na telefonní číslo 604 987 625.

Soutěž trvá 5 týdnů. Pro každý týden bude vyhlášena jiná vědomostní otázka. Výherce zájezdu oznámíme vždy v pondělním Sportžurnálu mezi 19. a 20. hodinou na vlnách ČRo 1 - Radiožurnálu.

Pokud více soutěžících pošle správnou odpověď a stejně přesný tip na výsledek zápasu, vyhrává ten, kdo svůj tip zaslal dřív (rozhoduje čas a pořadí příjmu SMS zpráv). Z každého čísla lze každý týden zaslat pouze jednu odpověď na vědomostní soutěž a jeden tip na výsledek zápasu, jinak může být soutěžící ze soutěže vyřazen. Každý soutěžící smí vyhrát maximálně 1 zájezd. Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci Českého rozhlasu ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

ČRo 1 - Radiožurnál si vyhrazuje právo změnit podmínky, pravidla a ceny v soutěži, případně soutěž odložit, přerušit, zastavit či prodloužit. Soutěž může být přerušena, pokud ČRo 1 - Radiožurnál musí vysílat takovou nepředpokládanou zprávu, přímý vstup nebo přenos, že vzhledem k závažnosti události není možný odklad.

autoři: jkr , pes
Spustit audio