Soutěž k seriálu Peníze nikdy nespí

21. listopad 2011
Peníze nikdy nespí

Se seriálem „Peníze nikdy nespí“ můžete nejen zvýšit svou finanční gramotnost, ale také vyhrát zajímavé ceny ve vědomostní soutěži. Vysíláme ji na Radiožurnálu každou neděli od 27. listopadu 2011 do 29. ledna 2012. Přečtěte si plné znění pravidel:

1.
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 – Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha 2.

2.
Soutěž je vědomostní. Je vysílána každou neděli přibližně v 16.10 hodin, případně v dalších dnech dle rozhodnutí provozovatele, pokud není zvláštní důvod k programové změně. Soutěžní otázky se věnují tématice finanční gramotnosti.

3.
Soutěž začíná vyhlášením tématu soutěže a cen. Soutěže se účastní 1 posluchač, který se po výzvě moderátora jako první dovolá na telefonní číslo vyhlášené moderátorem (dále jen „soutěžící“).

4.
Moderátor soutěžícímu klade postupně 3 odlišné otázky. Časový limit pro začátek odpovědi je 5 vteřin; pokud soutěžící začne odpovídat později, odpověď je neplatná a kvalifikuje se jako nesprávná. Po zodpovězení otázek moderátor sdělí, kolik otázek soutěžící zodpověděl správně.

5.
Zodpoví-li soutěžící správně pouze jednu otázku, získává cenu útěchy – dárkový předmět Ery od Poštovní spořitelny a DVD Wall Street 2 – Peníze nikdy nespí.

6.
Soutěžící, který správně zodpoví dvě otázky, vyhrává cenu – Era osobní účet s vkladem 1500 Kč.

7.
Pokud soutěžící zodpoví správně všechny 3 otázky, vyhrává supercenu – Era osobní účet s vkladem 3000 Kč.

8.
Soutěžící po soutěži nepokládá telefon a mimo vysílání sdělí režii ČRo 1 – Radiožurnálu svou adresu.

9.
Každý posluchač se může zúčastnit soutěže po dobu jejího konání jen jednou. Po dobu konání soutěže se jí nemůže zúčastnit ani posluchač volající z telefonního čísla, ze kterého se soutěže účastnil jiný soutěžící. Pokud provozovatel soutěže zjistí, že soutěžící porušil toto pravidlo, má právo jej vyloučit z účasti v soutěži. Pokud porušení tohoto pravidla zjistí provozovatel až po skončení soutěže, ztrácí soutěžící nárok na výhru v soutěži.

10.
Pokud bude během soutěže přerušeno spojení se soutěžícím (výpadek signálu apod.), jsou soutěžícímu započítány otázky zodpovězené do přerušení spojení. Provozovatel se pokusí do 2 hodin od vysílání dodatečně kontaktovat soutěžícího na telefonním čísle, ze kterého se soutěže účastnil, aby v případě výhry sdělil svou adresu.

11.
Pokud dojde k vyřazení soutěžícího chybou ČRo 1 – Radiožurnálu, soutěžící obdrží cenu, kterou by získal správnými odpověďmi na dvě otázky v soutěži, ze které byl vyřazen.

12.
Soutěž může být přerušena, pokud ČRo 1 – Radiožurnál musí vysílat takovou nepředpokládanou zprávu, přímý vstup nebo přenos, že vzhledem k závažnosti události není možný odklad. Soutěž je v takovém případě stornována a soutěžící obdrží cenu, kterou by získal správnými odpověďmi na dvě otázky v soutěži.

13.
Výherci budou kontaktováni na adresách (včetně e-mailových), které sdělili provozovateli při vstupu do soutěže, nejpozději do 5 týdnů ode dne, ve kterém cenu vyhráli, a budou informováni o dalším postupu při předání výhry.

14.
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 – Radiožurnálu. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci Českého rozhlasu ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

15.
ČRo 1 – Radiožurnál si vyhrazuje právo změnit podmínky, pravidla a ceny v soutěži, případně soutěž odložit, přerušit, zastavit či prodloužit.

16.
Účastí v této soutěži posluchač bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na cenu. Jakékoliv vymáhání cen, soutěžních výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele.

17.
Plné znění pravidel je uloženo v kanceláři šéfredaktora ČRo 1 – Radiožurnálu a je vystaveno na internetové adrese radiozurnal.cz.

21. listopadu 2011
Petr Souček, šéfredaktor ČRo 1 – Radiožurnálu

autor: pes
Spustit audio

Více z pořadu