SOUTĚŽ: Mall.cz nebo Plzeňský Prazdroj?

14. únor 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu olympijských cen. Zašleme Vám voucher v hodnotě 2.500,- Kč od internetového obchodu, internetové nákupní galerie Mall.cz.

Vybrat si můžete z celého sortimentu, nicméně jako tip pro Vás máte informaci, že od loňského roku je Mall.cz jedním z oficiálních partnerů Českého olympijského týmu a jako takový je oficiálním prodejcem olympijské kolekce pro letošní OH v jihokorejském Pchjongčchangu.

Mall.cz je také jedním z oficiálních distributorů našeho časopisu "Olympijský rok", ve kterém najdete osm příběhů největších hvězd českého týmu tak, jak je sledovali naši reportéři (Evy Samkové, Martiny Sáblíkové, Ester Ledecké, Gabriely Koukalové, hokejového trenéra Josefa Jandače a dalších).

V magazínu je také kompletní program olympijských her, vizitky všech českých reprezentantů, příběh Jiřího Rašky nebo kupón na dvě vstupenky na Olympijský festival v Brně nebo Ostravě. Magazín Olympijský rok si můžete, kromě Mall.cz, koupit také v prodejně Českého rozhlasu v Praze na Vinohradské 12.

Časopis "Olympijský rok", který je oficiálním magazínem Českého olympijského týmu a Radiožurnálu Vám přidáme k voucheru od Mall.cz.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dárek od Pilsner Urquell, který je také oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Jako cenu Vám pošleme podle Vašeho výběru buď poukazy na prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj dokonce pro 4 osoby.

Nebo si můžete místo prohlídky vybrat dárkový poukaz na nákup zboží podle vlastního výběru na e-shopu Plzeňského Prazdroje. Na něm si můžete vybrat cokoliv z produkce Pilsner Urquell, teda jak pivo, sklenice či korbele, tak třeba i něco z cyklistické nebo golfové kolekce, či právě z aktuální olympijské kolekce.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio