SOUTĚŽ: Natočte své léto s GoPro HERO Session od nás!

20. červenec 2017

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete cenu, kterou nám do soutěže věnovalo GoPro, partner Tour de France. Tou cenou je špičková kamera GoPro HERO Session, se kterou závodí právě cyklisté na Tour de France.

Kamera se Vám bude hodit pro akční i outdoorové sporty, nejen na kolo, ale třeba i na surf. Má jednoduché ovládání a můžete jí pomocí aplikací jednoduše propojit s mobilním telefonem. Můžete s ní natáčet, ale třeba i fotit. Jedná se také o nejmenší akční kamery, jaké kdy byly vyrobeny.

Zařízení má dva mikrofony a umí samo užívat ten, který je pro natočení optimálního zvuku lepší. Kvalitní zvuk tak budete mít i ve větru nebo během aktivit s vysokou rychlostí.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, budeme pro Vás mít sadu pěkných dětských knížek z vydavatelství Albatros a ke knížkám ještě přidáme rodinnou vstupenku do pražského Království železnic.

Království železnic je největší modelové kolejiště u nás a ve střední i východní Evropě. Uvidíte stovky metrů kolejí, desítky modelů vlaků, modely aut, dávajících si přednost na křižovatkách, modely významných staveb a míst České republiky a zažijete unikátní atmosféru střídání dne a noci. Součástí je i obří Model Prahy.

V Království železnic od jeho vzniku stále přibývají nové části kolejiště, které reprezentují jednotlivé kraje ČR a ve výsledku budou prezentovat celou republiku s jejími hlavními dominantami v jednom propojeném celku. Království železnic nabízí jedinečný pohled na modelovou krajinu protkanou železniční sítí.


Modely zde jezdí, svítí, otevírají se, reagují na střídání denního a nočního cyklu, miniaturní kamery zprostředkují aktuální pohledy z lokomotiv modelů projíždějící kolem nejrůznějších dominant ČR jako je například Karlštejn, Pražský hrad apod.

Jak Albatros, tak Království železnic jsou partneři partnerů našeho letního projektu Planeta R, který jsme odstartovali minulý týden a do kterého se můžete se svými dětmi zapojit po celý červenec. Pokud tak uděláte, můžete vyhrát jak knížky, tak vstupenky do Království železnic i v něm.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio