SOUTĚŽ: navštivte jubilejní 25. ročník Czech Truck Prix

24. srpen 2017

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pozveme vás na závody Evropského poháru tahačů, jubilejní 25. ročník Czech Truck Prix.

Budeme pro Vás mít nejen 2 vstupenky na akci, ale hlavně voucher na projížďku závodním autem po trati právě v rámci závodů Czech truck prix.

Kromě hlavní série dvou sobotních a dvou nedělních závodů trucků v Mostě uvidíte i tři vložené okruhové seriály: Clio Cup CE, KIA Lotos Race a Škoda Octavia Cup 2017. Každé z klání je zárukou adrenalinových zážitků s tuzemskými jezdci na čelních pozicích.

Skvělou zábavu slibuje i doprovodný program jubilejní Czech Truck Prix, jehož součástí bude i Monster Truck Show, honičky v autech, salta, projíždění ohněm, jízda po dvou kolech či smyky.

K tomu ještě přidáme další vstupenky a to na fotbal, na českou fotbalovou reprezentaci, na nejočekávanější zápas současné kvalifikace o postup na MS 2018. Jak určitě víte i z našeho vysílání, v pátek 1. září hostí naše reprezentace úřadující mistry světa z Německa, utkání se odehraje v pražské EDEN ARÉNĚ od 20:45, Radiožurnál ho bude vysílat v přímém přenosu.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dnes dárky sportovní, od pořadatelů a partnerů RunCzech běžecké ligy, která v sobotu 9. září pořádá další běžeckou akci - už 22. ročník Birell Grand Prix Praha, což je krásný večerní závod (pro muže na 10 km, pro ženy na 5 km).

Součástí balíčku bude např. sportovní taška, bunda, ale hlavně startovné na jeden ze závodů na 10 nebo 5 km podle vašeho výběru. Budete tak mít možnost vychutnat si nádherný západ slunce v historickém jádru Prahy.

Na start se postaví světoví maratonští a půl-maratonští rekordmani a rekordmanky a účastníci olympiád a chybět nebude ani absolutní česká špička včetně Jiřího Homoláče a Evy Vrabcové. Elitní běžce z celého světa doplní devět tisíc hobíků, v kulisách stmívající se Prahy bude jistě na co koukat.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio