SOUTĚŽ: Olympiáda nekončí! Máme pro vás dárky od partnera Českého paralympijského týmu

9. březen 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete sadu dárků od společnosti Alpine pro, která je také oficiálním partnerem Českého paralympijského týmu.

Mezi cenami najdete předměty ze současné, inspirované 100. výročím naší republiky i něco z minulé paralympijské a olympijské kolekce. Konkrétně dneska pro Vás máme lehkou jarní bundu a k tomu letos velmi oblíbené pletené červené rukavice palčáky.

K věcem od Alpine pro ještě přidáme cenu vyloženě olympijskou, právě vyšlé CD Pohádka o Raškovi, což je audioverze známé povídky spisovatele Oty Pavla, ve které popsal dva dokonalé skoky Jiřího Rašky na Olympijských hrách v Grenoblu v roce 1968. Díky nim tehdy Raška, jako první Čech v historii, získal zlatou olympijskou medaili ve skocích na lyžích. Na CD knihu skvěle načetl Oldřich Kaiser.

Paralympijské ceny dáváme do soutěže proto, že včera, ve čtvrtek 8. března začaly v jihokorejském Pchjongčchangu Zimní paralympijské hry. Českou republiku na hrách reprezentuje 24 sportovců, včetně trasérů zrakově handicapovaných lyžařů. O paralympiádě v našem vysílání hodně uslyšíte, protože s týmem odjela do Koreje jako naše reportérka také Lucie Výborná.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete 2 jednodenní ski pasy do ski resortu Černá hora - Pec v Krkonoších, který je největším českým lyžařským regionem. Ski resort nabízí až 44 kilometrů sjezdovek na jeden skipas.

Do ski resortu patří pět areálů, např. Černá hora v Janských Lázních nebo Pec pod Sněžkou, lyžovat můžete i v Černém Dole, Svobodě nad Úpou a ve Velké Úpě. Můžete vyzkoušet i jedinečné propojení, přejet mezi areály na lyžích a rolbou, a lyžovat tak ve více areálech v jeden den. i přes aktuální oteplení jsou v současné době na českých horách skvělé lyžařské podmínky, na sjezdovkách je od 40 do 110 cm sněhu

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio