SOUTĚŽ: Poběžte s námi ve Stromovce Pražskou štafetu!

4. duben 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme Vám dneska opravdu pěknou sadu sportovních cen. Jedná se o ceny od pořadatelů a partnerů RunCzech běžecké ligy, zejména pak ceny k pohodovému štafetovému závodu Pražská štafeta, který se koná v pražské Stromovce 13. a 14. června.

Součástí Vaší ceny je nejen startovné pro 4 členy na zmíněný závod, ale třeba i velká piksla sportovního nápoje Gatorade, který je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a třeba i značková sportovní sluchátka od značky Yurbuds , která jsou ideální pro běh, ale můžete s nimi jezdit na bruslích, na kole, cvičit aerobic nebo v posilovně.

RunCzech běžecká liga právě zahajuje letošní běžeckou sezónu, konkrétně tuto sobotu 7. dubna Sportisimo ½ maratonem Praha, který je největším běžeckým závodem u nás. Startuje na něm 11,5 tisíce běžců, mezi nimi i opět běžci z Radiožurnálu.

Závod se opět běží se zlatou známkou kvality od Mezinárodní asociace atletických federací IAAF. RunCzech má sbírku zlatých známek kompletní pro všechny své závody, pyšní nejvíce zlatými známkami na světě! Radiožurnál bude v průběhu ½ maratonu vysílat přímé vstupy a reportáže.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dnes sadu CD z našeho Radioservisu. Bude mezi nimi třeba CD Jane Austenová: Emma, což je rozhlasová dramatizaci rozsáhlého románu slavné romanopiskyně. Její hrdinka je bohatá a inteligentní, ale navíc i přehnaně sebevědomá Emma, která věnuje veškeré své úsilí tomu, aby v kruhu svých přátel a známých utvářela vhodná manželská spojení.

Mezi CD bude i další rozhlasová dramatizace P. G. Wodehouse: Případů se ujímá Jeeves. Jedná se o pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio