SOUTĚŽ: Podívejte se s námi na finále Mistrovství Evropy v basketbalu žen

21. červen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám sadu dárků sportovních. Dostanete je od pořadatelů a partnerů Mistrovství Evropy v basketbalu žen. Hraje se v Hradci Králové a v Praze; až do neděle 25. června a mezi Vašimi cenami budou nejen vstupenky na semifinále nebo finále Mistrovství, ale třeba také oficiální basketbalový míč Mistrovství a další dárky.

K dárkům basketbalovým Vám ještě přidáme dárky běžecké od partnerů Českého olympijského výboru. Jedná se o ceny, které souvisejí s Olympijským dnem a T - mobile Olympijským během. Mezi cenami bude nejen funkční tričko a další dárky od Alpine Pro a T-mobilu, ale i startovné na Olympijský běh, který si můžete zaběhnout ve Vašem městě ve středu 21. června.


Olympijský běh a další sportovní aktivity se konají po celém světě na oslavu Olympijského dne, jeho historie sahá až do roku 1894, kdy byl založen Mezinárodní olympijský výbor. U nás se pořádají pod záštitou Českého olympijského výboru běžecké závody pro všechny věkové kategorie od roku 1987.

V rámci T-Mobile Olympijského běhu vyběhne na různých místech po celé republice přes 70 tisíc různých běžců – ať už jako součást oficiálního závodu v tzv. zlatých, stříbrných či bronzových městech, ale třeba i ve školních bězích pro děti. Jak závod pro děti dopoledne, tak hlavní závod večer v 18:00 hod. bude zase odstartovaný v přímém přenosu Radiožurnálu.

Letošní oslava připadá na středu 21. června, v rámci T-Mobile Olympijského běhu vyběhne na různých místech po celé republice přes 70 tisíc různých běžců – ať už jako součást oficiálního závodu v tzv. zlatých, stříbrných či bronzových městech, ale třeba i ve školních bězích pro děti.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dnes sadu CD, mezi kterými bude zejména nové, v pořadí již sedmé řadové album kapely Divokej Bill s názvem Tsunami. Leccos z téhle novinky pak samozřejmě zazní i na turné kapely, které odstartovalo 25. května v Plzni, čítá celkem 23 zastávek napříč republikou a kapela ho zakončí 2. září v domovských Úvalech.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio