SOUTĚŽ: Pojďte s námi na Letní Letnou!

16. srpen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás cenu gastronomickou. Dostanete elektrickou přenosnou troubu Pečenku od společnosti ETA, která je určená pro různé způsoby přípravy jídla jako je například vaření, dušení, pečení, zapékání či udržování pokrmů v teplém stavu.

Pečenka od ETY je praktický výrobek, který usnadní vaření nejen v létě. Má jednoduché ovládání, pracovní nádobu s nepřilnavým povrchem z teflonu a zaručuje zdravý způsob přípravy potravin.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete vstupenky na jedno z představení festivalu Letní Letná, což je Mezinárodní festival nového cirkusu a divadla, který začíná ve čtvrtek 17. srpna a koná se až do 3. září v Praze v Letenských sadech.

Konkrétně jde o vstupenky na jeden z největších taháků festivalu, vystoupení Forever, happily francouzsko-belgického souboru Collectif Malunés, který stvořil neuvěřitelný fantaskní svět, kde se realita současnosti prolíná s tradičními motivy klasických pohádek našeho dětství. Představení se koná v sobotu 19. 8., kdy také bude Radiožurnál z Letní Letné živě vysílat z našeho stříbrného R-streamu.


Letní Letná slaví letos už 14. ročník a od svého založení už uvedla už téměř 1 300 představení, které navštívilo skoro 280 tisíc diváků.

Představení jsou úžasný zážitek, Letní Letná se stala se akcí, která nemá u nás obdoby. Festival přiváží do ČR soubory, které představují opravdovou špičku světového nového cirkusu, uvádí přední domácí soubory a nabízí bohatý program pro rodiny s dětmi, letní školu, workshopy a další.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio