SOUTĚŽ: Rychlovarná konvice na doma i poukaz do TGI Friday's na večeři venku

20. březen 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete dárek od společnosti Isolit-Bravo, českého výrobce domácích elektrospotřebičů, lehkou, praktickou rychlovarnou konvici Sherry.

Ke konvici ještě přidáme kartu, kterou můžete využít v restauracích TGI Fridays. Je to světová síť restaurací, která nabízí speciality americké kuchyně, je proslulá legendárními pochoutkami z grilu, žebírky, steaky, burgery. Poukaz lze využít i v restauraci Planet Sushi, která nabízí tradiční japonské a asijské speciality.

Jako bonus dostanete luxusní, 1,5 litrovou sektovou láhev piva Bernard Bohemian Ale v limitované edici, ozdobené originálním obrazem od Karla Gotta.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dárek fotbalový, máme pro Vás 4 vstupenky na zápas reprezentace do 21 let. Naši mladí fotbalisté hrají kvalifikaci o ME s Chorvatskem 23. března na Městském stadionu v Karviné.

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička se před těmito klíčovými zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Chorvatskem a Řeckem potýká s malým vytížením některých hráčů a se zraněním opor zejména na křídlech. Naopak ho těší forma útočníků Matěje Pulkraba a Tomáše Zajíce. Češi jsou v kvalifikační skupině třetí se ztrátou šesti bodů na vedoucí Chorvatsko i druhé Řecko. Nutně tak nyní potřebují oba soky porazit, aby se udrželi v boji o postup.

K lístkům na zápas v Karviné Vám přidáme i jedno číslo nového českého čtvrtletníku pro fotbalovou kulturu Football Club. Je to 170 stran originálního čtení od českých i zahraničních autorů.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio