SOUTĚŽ: Pojeďte s námi na Stopu pro život

17. leden 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás krásnou sportovní cenu. Je od pořadatelů oblíbeného seriálu v běhu na lyžích pro veřejnost, Stopa pro život.

Letošní ročník začíná tuto sobotu 20. ledna Prologem, který má podtitul „Ve stopě Zlaté lyže“ a to z toho důvodu, že se jede ve „Vysočina Aréně“ v Novém Městě na Moravě. Vaší cenou bude jednak sada sportovních doplňků seriálu Stopa pro život, ale hlavně vám pošleme 2 permanentky na závody Světového poháru v biatlonu.

Závod se jede také právě ve Vysočina Aréně letos v prosinci, konkrétně 19. - 23. 12. 2018. Vstupenky platí komplet na celý program a jsou na nejatraktivnějším místě trati. Prolog seriálu Stopa pro život nabídne závody pro děti i dospělé, nesoutěžní pohodové vyjížďky, trénink běžecké techniky nebo biatlonová střelnice. A sníh je zde díky skvělému technickému zázemí a vybavení na 100 % zaručený.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu CD, mezi kterými bude právě vyšlý román Roberta Merleho „Malevil“ ve skvělé audioknižní podobě. Jedná se o jeden z nejpoutavějších příběhů francouzské literatury druhé poloviny 20. století v hlavní roli s Martinem Myšičkou. CD představuje rok příprav a dva roky práce ve studiu.

V režii Jana Jiráně se kromě Martina Myšičky objevilo dalších 34 vynikajících českých herců. Ti ve více než 10 hodinách vyprávějí příběh o malém společenstvu z idylického francouzského venkova, který se během okamžiku promění v přízračnou krajinu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio