SOUTĚŽ: Pomocníky do kuchyně nebo jubilejní Mezi ploty?

17. květen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska pro změnu sadu cen „gastronomických“, Dostanete dárek, který do soutěže věnovala společnost Isolit-Bravo, která je ryze českým výrobcem domácích elektrospotřebičů, konkrétně třeba topinkovač Bravo Torento.

K tomu přidáme vstupenky na Prague food festival, který se koná už příští týden, od 26. do 28. května, kde budete i tentokrát moci ochutnat skvělé pokrmy, osvěžující nápoje i delikatesy od špiček české gastronomie.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete od nás dneska vstupenky na jeden z nejslavnějších českých festivalů, originální pražský festival Mezi ploty.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Festival si letos 27. a 28. května připomíná stěží uvěřitelné čtvrtstoletí existence. Celkem na 14 scénách vystoupí asi 120 účinkujících, reprezentujících paletu hudebních a divadelních žánrů.

Velkolepě oslavit tyto kulaté narozeniny přijedou do Psychiatrické nemocnice v Bohnicích hvězdy česko-slovenského uměleckého nebe jako Richard Müller, Xindl X, Tomáš Klus, No Name, Lenka Dusilová, Aneta Langerová, divadlo Sklep, Divadlo v Dlouhé, protagonisté pořadu Na stojáka a desítky dalších tvůrců a interpretů.

Budete se moci také zúčastnit výtvarných a pohybových workshopů nebo interaktivních her, seznámit se s prezentacemi neziskových organizací a chráněných dílen, zapojit se do diskuzí na zajímavá témata s psychology a terapeuty apod.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio