SOUTĚŽ: Rozdáváme 170 vstupů na francouzskou komedii Dokud nás svatba nerozdělí

19. listopad 2017

Radiožurnál, partner českých filmů, opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 170 vstupenek na projekci filmu Dokud nás svatba nerozdělí v Praze, Brně a Hradci Králové. Je jen málo komedií, u kterých se pobaví vážně každý a navíc se za to vůbec nemusí stydět. Tohle je jedna z nich.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 20. do 23. listopadu Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. V pondělí a středu 20. a 22. 11. dostane 30 nejrychlejších posluchačů po dvou vstupech na projekci v Praze. V úterý 21.11. rozdáme 15 nejrychlejším a čtvrtek 23. 11. zase 10 nejrychlejším po dvou voucherech do Brna nebo Hradce Králové.


Dokud nás svatba nerozdělí
Praha
Kde? kino Aero, Praha
Kdy? 23.11. od 18:00
Regiony
Kde? kino Scala v Brně a Bio Central v Hradce Králové
Kdy?
po dobu promítání filmu v kinech

Když organizujete dokonale promyšlenou, luxusní svatbu na francouzském zámečku ze 17. století, úplně si to říká o nějaký průšvih. A když se má něco pokazit, věřte tomu, že se to opravdu pokazí a nezůstane jen u toho. Profesionální svatební agentura má na nezdary celých 24 hodin a za ty se toho může stát opravdu hodně.

Zvlášť když šéf agentury z přátelství zaměstná vlezlého fotografa, kterého spíš než focení zajímá svatební pohoštění, najde záskok za kapelu, pro který je "decentní zábava" neznámým pojmem, a ženichovo půlnoční překvapení definitivně změní celou svatbu v grotesku. Nová komedie od režisérů filmu Nedotknutelní, jejíž inspirační zdroj můžeme hledat třeba u argentinských Divokých historek, potěší srdce každého, alespoň trochu škodolibého diváka.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

autor: jaw
Spustit audio