SOUTĚŽ: Rozdáváme dárky na léto!

11. červenec 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska sadu dárků vyloženě letních, sportovně turistických, třeba jako inspiraci pro Vaše prázdninové výlety, pro strávení aktivní dovolené v českých horách.

Pošleme Vám 2 tzv. „Tour PASY“, které můžete využít ve východních Krkonoších obdobným způsobem, jako je v létě běžné v některých alpských střediscích.

Tour PAS je „letní ski pas“, platný na 3 lanovkách SkiResortu Černá hora – Pec. Platí 3 dny a bez omezení počtu jízd. Můžete tak vyrazit třeba na hřebenový výlet, využít lanovku pro cestu nahoru a pak si užít sjezd na terénní koloběžce, horském elektrokole, nebo se vyvést a šetřit nohy i baterky.

K Tour Pasům Vám ještě přidáme ještě voucher na zapůjčení horského elektrokola Scott na 1 den. Elektrokola jsou vybavena teleskopickou sedlovkou, motorem Bosch a širokými pneumatikami pro maximálně pohodlnou jízdu.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dnes vstupenky na jeden z koncertů Hudebního festivalu Znojmo, který se koná až do 23. července. I letos stmelí excelentní hudbu, vyhlášená vína a přátelskou atmosféru letního Znojma.

Pojítkem koncertů letošního ročníku je 500. výročí vystoupení Martina Luthera, otce reformního hnutí v Evropě. Akce festivalu se nesou v duchu stýkání a potýkání protestantské a katolické hudby.

Pokud jde o vstupenky, tak pro Vás budeme mít na výběr buď na koncert 13. července s názvem AKAMUS NAPŘÍČ BAROKNÍ EVROPOU, což je nejlákavější akce letošního programu, největší zahraniční hvězda v historii festivalu, přední evropský barokní orchestr.

Můžeme vám také nabídnout vstupenky na Noční koncert patrona festivalu Pavla Šporcla, který se koná 15. července. Uvolněná nálada letního Znojma v kombinaci se špičkovými umělci a autentickými díly činí z Hudebního festivalu Znojmo mimořádnou společenskou událost, mnoho programů vzniká přímo na míru festivalové dramaturgii, většina akcí je uvedena ve světové premiéře a často nejsou nikde jinde k vidění.

Zvláštností Hudebního festivalu Znojmo je, že všechny koncerty jsou doprovázeny ochutnávkou vín regionálních vinařů. My vám proto ke vstupenkám ještě navrch přidáme 2 láhve kvalitního víno od některého z nich.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio