SOUTĚŽ: Rozdáváme lístky na film Milada

30. říjen 2017

Radiožurnál, partner českých filmů, opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 130 vstupenek na projekci filmu Milada.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte 30. října ař 1. listopadu Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. V pondělí od nás dostane 25 nejrychlejších posluchačů po dvou voucherech na promítání v Praze, v úterý se ve středu bude výherců 20.


Milada
Kde? Praha, Lucerna
Kdy? 4.11. od 18:00

Film Milada je inspirován osudem a životem JUDr. Milady Horákové a vypráví příběh ženy, v jejíž osobnosti a životě byly morální principy zakořeněny tak silně, že se často ve svých rozhodnutích řídila více svým svědomím než srdcem, a to i za cenu ohrožení vlastní rodiny a sebe samotné. Milada Horáková byla popravena 27. června 1950 i přesto, že tehdejší prezident Československé republiky dostal mnoho žádostí o udělení milosti.

Ústředními tématy filmu jsou svoboda, boj za demokracii, pravda, láska, naděje, moc a oběť, které jsou velmi aktuální i dnes. Cílem filmu je přiblížit osobnost Milady Horákové, její život a osud nejširšímu publiku v České republice i v zahraničí.

Výherci vstupenek obdrží voucher.

autor: jpr
Spustit audio