SOUTĚŽ: Thriller Odnikud má šanci na Zlatý Glóbus i Oscara. Vyhrajte lístky na Radiožurnálu

Radiožurnál, partner českých filmů, opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 120 vstupenek na projekci filmu Odnikud v Praze. Thriller Odnikud s Diane Kruger v životní roli má šanci na Zlatý Glóbus i na Oscara. Podaří se?

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 2. do 4. ledna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište „Chci vstupenky na film“ na vstupenky@rozhlas.cz. Každý den dostane 20 nejrychlejších posluchačů po dvou vstupech na projekci v Praze.


Odnikud
Kde? kino Světozor, Praha
Kdy? 4.1. od 18:15

Rok 2018 v českých kinech zahájí thriller o pomstě a spravedlnosti Odnikud. Ve snímku režiséra Fatiha Akina září v hlavní roli Diane Kruger, která si z letošního festivalu v Cannes odnesla ocenění za nejlepší ženský herecký výkon. Kruger ve filmu Odnikud ztvárnila Katju, ženu, která při bombovém útoku přichází o syna a manžela.

Rodina a přátelé se jí snaží být v nejtěžších chvílích oporou, Katja ovšem nemůže jít dál s vědomím, že vrazi její rodiny chodí beztrestně po svobodě a bere spravedlnost do svých rukou. Snímek před několika dny získal nominaci na Zlatý Glóbus za nejlepší zahraniční film. Dnes Americká akademie oznámila, že se probojoval do užšího výběru devíti filmů, které mají šanci získat Oscara za nejlepší neanglicky mluvený film. Do českých kin snímek Odnikud vstoupí 4. ledna.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

autor: jaw
Spustit audio