SOUTĚŽ: Užijte si prázdniny s permanentkou na Karlínské filmové léto

4. srpen 2017

Pokud odpovíte správně na všechny tři položené otázky, získáte sadu dárků na prázdniny. Budeme pro vás mít jednak značkovou cestovní tašku nebo batůžek, které jsou využitelné nejen na turistiku, ale i při cestách po městech.

K tomu ještě přidáme dárkový balíček prostředků na opalování od značky La Roche – Posay, která je jednou z těch, které se snaží naučit lidi, jak se správně chovat na sluníčku. Je nejen partnerem projektu „Stan proti melanomu“, ale také projektu „Skin checker“.

A k tomu ještě pro Vás máme další vyloženě „letní cenu“. Dáme vám permanentky do letního kina na libovolná představení celého Karlínského filmového léta, jehož už 15. ročník se tradičně odehrává až do 6. září v zahradě Českého rozhlasu Regina, vedle historické budovy Invalidovny v Praze. Vybrat si můžete z české i zahraniční produkce a těšit se můžete i na nevšední filmové zážitky.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na dvě otázky správně, dostanete jako inspiraci pro vaše prázdninové cestování sadu turistických průvodců Rother od vydavatelství Freytag a Berndt.

Máme pro Vás sadu obsahující třeba průvodce severním Toskánskem, průvodce po Dachsteinu nebo Solné komoře v Rakousku, Madeiru nebo Island. Každý z průvodců obsahuje kolem padesáti pečlivě vybraných pěších tras v uvedených pohořích a přilehlých oblastech, orientační mapky i další praktické informace.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio