SOUTĚŽ: Ve Stanu proti melanomu vás vybavíme na první sluníčko

18. duben 2017

Protože jaro už je tady a bude skvělé být venku a užívat si sluneční paprsky, vrací se také projekt Stan proti melanomu, který se snaží upozornit na nebezpečí výskytu rakoviny kůže a učí, jak se správně chovat na sluníčku.

Ve Stanu proti melanomu si můžete už před začátkem letní sezóny nechat vyšetřit kůži, zkontrolovat mateřská i pigmentová znaménka. Konkrétně v Praze bude Stan už příští týden 18. a 19. dubna na Ovocném trhu.

Tento týden vám zašleme sadu dárků od partnerů projektu Stan proti melanomu - opalovací mléko s vysokým ochranným faktorem, foto-protektivní balzám na rty, ale třeba také transparentní aerosol či lehký gelový krém vyvinutý speciálně pro citlivou kůži. Součástí balíčku je i plážová osuška a taška.

Přidáme ještě ceny související s oblíbeným Nočním během pro Světlušku. Balíček, který vám zašleme, obsahuje například iontový nápoj v prášku i v rozpustných šumivých tabletách, energetické tyčinky pro sportovce, sportovní láhev Isostar a další dárky.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Noční běh pro Světlušku organizuje Nadační fond Českého rozhlasu, proběhnout se po boku vidících i nevidomých sportovců můžete už tento týden, ve čtvrtek 20. dubna v Praze ve Stromovce, kde Vás přijde podpořit i zpěvačka Lenny. Další Běhy pro Světlušku se pak konají 27. dubna v Brně a 3. května v Jihlavě.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska vstupenky na další z koncertů našeho SOČRu z řady N – Nové horizonty. Název koncertu je 3FREE MEN SHOW ANEB SYMFONICKÉ HARAŠENÍ.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio