SOUTĚŽ: Vybavíme vás do kuchyně a pozveme na pivní festival!

10. květen 2017

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás sadu cen „gastronomických“ s gastronomií souvisejících. Pošleme vám opravdu pěknou sadu pomocníků do domácnosti, které věnoval Isolit-Bravo, český výrobce domácích elektrospotřebičů.

Mezi cenami je moderní rychlovarná konvice Luisa, topinkovač Bravo Torento se solidní konstrukcí, který umí nejen opékat a rozpékat, ale také rozmrazovat a dohřívat. A k tomu ještě přidáme tyčový mixér Bruno s ergonomickým designem a snadným ovládáním.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dneska také cenu gastronomickou, tentokrát od pořadatelů Českého pivního festivalu. Ten se koná od 11. do 27. května v Praze na Letenské pláni. Je to kulturně-gastronomické akce, která prezentuje opravdový poklad České republiky, tedy české pivo, ve společnosti výborného jídla.

Vaší cenou budou 2 VIP vstupenky, které opravňují ke vstupu do areálu festivalu po celých 17 dní jeho konání akce (a také vstup do VIP sekce, což je jediná sekce s obsluhou. Pivní festivalové portfolio je doplněno o zastudena chmelenou tankovou festivalovou desítku a dvanáctku, uvařené speciálně u příležitosti Českého pivního festivalu.

Kromě zlatavého moku můžete ochutnat česká vína, tradiční točené limonády a kávové speciality a na festivalové zahrádce dokonce najdete i koktejlový bar.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio