SOUTĚŽ: Vybavíme vás na sport i do školy

24. červenec 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete sadu sportovních cen od partnerů Českého paralympijského týmu.

Konkrétně pro Vás máme sadu produktů od značky ISOSTAR, které jsou určené nejen pro sportovce, ale pro všechny, kteří preferují aktivní životní styl. V balíčcích je např. iontový nápoj, energetické tyčinky, sportovní láhev Isostar a další dárky.

K tomu ještě přidáme něco z oblečení z paralympijské kolekce Rio 2016 značky Alpine pro např. tričko, polokošile, boty nebo kraťasy.

Český paralympijský tým vyslal prostřednictvím Českého svazu neslyšících sportovců 20 sportovců na Letní deaflympiádu do tureckého Samsunu. Je to významná sportovní událost pro neslyšící sportovce, která začíná dnes a koná se až do 30. 7.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Celkem se deaflympiády účastní téměř čtyři a půl tisíce sportovců z více než stovky zemí světa, kteří změří síly v 21 disciplínách. Češi se představí v osmi ve střelbě, v atletice, beach volejbalu, bowlingu, cyklistice, orientačním běhu, stolním tenise a klasickém tenise. Želízkem v ohni je střelec Marek Bartoška, který bude v Samsunu obhajovat tři medaile z předchozí deaflympiády v Sofii.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, budeme pro Vás mít taky pěknou cenu. Bude to sada dětských psacích pomůcek Stabilo, dalšího partnera našeho letního projektu Planeta R, V sadě je zajímavé psací pero EASY original, které je pomáhá zlepšit rukopis (je vhodné pro nácvik správného držení pera nebo tužky) a pak jsou v balíčku ještě další ergonomické grafitové tužky.

Letní projekt Planeta R v Mateřídoušce

Do letního projektu Planeta R se můžete se svými dětmi zapojit i tento týden; hrajeme až do konce července a pokud tak uděláte, můžete vyhrát ceny od Stabila i v něm.

K sadě psacích potřeb Vám ještě přidáme předplatné Mateřídoušky, oblíbeného časopisu pro zvídavé děti, které se mají smysl pro humor. Mateřídouška je také partnerem Planety R; v aktuálním čísle můžete najít právě samolepky ke hře a v rámci Planety R můžete vyhrát rovněž i předplatné Mateřídoušky.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio