SOUTĚŽ: Vydejte se na hory nebo ochutnávat do Ostravy

6. červen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme Vám sadu sportovních cen. Budou mezi nimi zejména ceny od pořadatelů a partnerů seriálu turistických výšlapů „Koruna Česka aneb nahoru na horu“. Mezi Vašimi cenami bude nejen bezplatná registrace pro dvě osoby na celý seriál, ale i batoh, vitamínové doplňky, pivo a další dárky.

Seriál Koruna Česka se inspiroval „Korunou Himálaje“, jejíž držitelé vystoupili na všech 14 osmitisícových vrcholů na celé zeměkouli. Koruna Česka je 14 výšlapů na vrcholy nejvyšších tuzemských pohoří. Aktuálně se už tuto sobotu 10. června můžete vypravit na Říp nebo 17. června na Kamenec v Novohradských horách.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Když se v letošním roce zúčastníte alespoň 7 výšlapů nebo zdoláte hory se součtem minimálně 8.848 výškových metrů, budete zařazeni do slosování o zájezd na ZOH do Pchjongčchangu 2018.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete sadu gastronomických cen. Zašleme Vám dárky od pořadatelů Garden food festivalu, jehož 1. ročník se koná tento víkend 10. a 11. června v Ostravě v areálu v Dolní oblasti Vítkovice.

Mezi Vašimi cenami budou různé regionální pochoutky, ale třeba i originální pivní kuchařka od Markéty Hrubešové s autogramem.

Nejočekávanější hvězdou akce je Zdeněk Polreich

Návštěvníci Garden food festivalu budou moci v Ostravě ochutnat vybrané vybraná jídla od nejlepších lokálních restaurací a poznají pokrmy špičkových tuzemských šéfkuchařů i netradiční delikatesy nebo farmářské a regionální produkty.

Hlavními tvářemi akce jsou Zdeněk Pohlreich, Markéta Hrubešová, Kamila „Kamu“ Rundusová či ostravská michelinská hvězda Radek Kašpárek. Radiožurnál bude z Garden food festivalu vysílat živě v neděli 11. 6.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio