SOUTĚŽ: Vydejte se s námi na Pražskou štafetu

24. květen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám sadu sportovních cen. Jedná se o ceny od pořadatelů a partnerů RunCzech běžecké ligy, zejména pak ceny k pohodovému štafetovému závodu „Pražská štafeta“, který se koná v půlce června v pražské Stromovce.

Součástí Vaší ceny je nejen startovné pro 4 členy na zmíněný závod, ale také originální běžecké tričko Adidas, velká piksla sportovního nápoje Gatorade, který je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce, sportovní sluchátka od společnosti Yurbuds, která jsou ideální pro běh, ale můžete s nimi jezdit na bruslích, na kole, cvičit aerobic nebo v posilovně nebo se věnovat jiným sportovním aktivitám. Přidáme i batůžek a další dárky.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dnes sadu knížek, mez i kterými bude i právě vyšlý 5. díl Husitské epopeje s podtitulem „Za časů Ladislava Pohrobka“ oblíbeného spisovatele a historika Vlastimila Vondrušky. Projekt Husitská epopej je věnován složité době 15. století v Českém království, tento díl historicky věrného a napínavého příběhu se věnuje cestě za mocí Jiřího z Poděbrad, který se stává novým českým králem.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio