SOUTĚŽ: Vydejte se s námi nahoru na horu

25. květen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme Vám sadu sportovních cen. Budou mezi nimi ceny od pořadatelů a partnerů seriálu turistických výšlapů Koruna Česka aneb nahoru na horu.

Mezi Vašimi cenami bude nejen bezplatná registrace pro dvě osoby na celý seriál, ale i batoh, vitamínové doplňky, pivo a další dárky. Seriál se inspiroval „Korunou Himálaje“, jejíž držitelé vystoupili na všech 14 osmitisícových vrcholů na celé zeměkouli.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Koruna Česka je 14 výšlapů na vrcholy nejvyšších tuzemských pohoří. Aktuálně se už tuto sobotu 27. května můžete vypravit na Malý Javorník ve Velkých Karlovicích nebo 10. června na Říp. Pokud se v letošním roce zúčastníte alespoň 7 výšlapů nebo zdoláte hory se součtem minimálně 8.848 výškových metrů, budete zařazeni do slosování o zájezd na ZOH do Pchjongčchangu 2018.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete sadu CD, mezi kterými bude i úplně nové, zítra vycházející CD TATA / BOJS a SOČR:Live. Jedná se o záznam společného koncertu kapely Tata Bojs a našeho Symfonického orchestru Českého rozhlasu.

Koncert Tata Bojs se symfonickým orchestrem Českého rozhlasu

Zmíněný společný koncert pod taktovkou Tomáše Braunera se uskutečnil loni na podzim v pražském Fóru Karlín v rámci projektu Nové horizonty.

Muzika Tata Bojs dostala spojením se SOČRem úplně jiný rozměr, nahrávka na CD zní vrstevnatě a výrazné elektro zvuky, známé z desek, vtipně nahradily živé nástroje orchestru. Písně tak dostaly zcela nové chutě okořeněné skvělým zvukem Dušana Neuwertha i zajímavými přesahy a zábavnými aranžérskými vtípky z dílny skladatele a bývalého člena Tata Bojs Marka Doubravy.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio