SOUTĚŽ: Vyhrajte akční kameru Niceboy VEGA 5 nebo sadu CD

23. březen 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás akční kameru Niceboy VEGA 5 pop s velkým dotykovým displejem, která má množství užitečných funkcí, například časosběrné video, zpomalené záběry, aniž by bylo potřeba záběry následně upravovat v počítači, ale můžete s ní i fotografovat.

Ovládání kamery je zcela intuitivní a plynulé právě díky zabudovanému dotykovému LCD displeji, pro pohodlnější manipulaci navíc kamera disponuje také dálkovým ovládáním v balení a má i zabudovaný WI-FI modul, který umožňuje ovládání kamery prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu či tabletu.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete sadu CD. Bude mezi nimi zejména audio nahrávka nekrácené knihy humorného románu Miroslava Skály Svatební cesty do Jiljí. Podle knihy vznikl, jak si jistě pamatujete, i legendární televizní film s Libuší Šafránkovou a Josefem Abrhámem. Nyní tenhle překvapivý audio revival populárního díla, plný lehké ironie a situačního humoru, načetli Tatiana Vilhelmová a Vojtěch Dyk.

Mezi CD bude i novinka, audiokniha vzpomínek …když jsem to slíbil! vynikajícího českého herce Luďka Munzara, kterou vydal Radioservis při příležitosti významného životního jubilea Luďka Munzara.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio