SOUTĚŽ: Vyhrajte fotoaparát NIKON COOLPIX

7. únor 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás tentokrát také velmi pěknou cenu, kterou nám do soutěže věnoval prodejce elektra, provozovatel sítě obchodů DATART.

Zašleme Vám digitální fotoaparát NIKON COOLPIX, který určitě bude dobrým pomocníkem pro zachycení Vašich momentek na profesionální úrovni; je ideální pro zaznamenání důležitých rodinných okamžiků.

Foťák má snadné a intuitivní ovládání a díky objektivu s pětinásobným optickým přiblížením a nadstandardním 16 MPx rozlišením bude každý váš snímek ostrý, určitě nepřehlédnete žádný detail a každý zachycený moment bude mít vynikající kvalitu a čistotu.

Vzhledem ke štíhlému provedení a nízké hmotnosti fotoaparátu NIKON si ho snadno můžete vzít kamkoli s sebou; není problém ho mít i v menší kapse a vždy být připraven fotit. Navíc foťák má efektní červenou "metalizovanou" barvu.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska krásnou knihu Hra o trůny od George R. R. Martina, kterou nám do soutěže věnovalo internetové knihkupectví Kosmas.cz. Jedná se vlastně o epickou ságu Píseň ledu a ohně, jejíž první část Hra o trůny dala jméno i slavné seriálové podobě.

Určitě ságu Hra o trůny znáte, jedná se o brilantně vystavěný příběh plný napětí, vášní, intrik dobrodružství a brutálních zvratů je zaplněný barvitými nezapomenutelnými postavami, které budete milovat i nenávidět.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio