SOUTĚŽ: Vyhrajte GOLD vstupenky na motocyklové Grand Prix České republiky

28. červenec 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte vstupenky na skvělou akci na brněnském Automotodromu, kde se i letos jedou nejvýznamnější automobilové a motocyklové závody u nás.

Budou to vstupenky na motocyklovou Grand Prix České republiky, která se na Masarykově okruhu jede příští týden, od 4. do 6. srpna. Jde o třídenní vstupenky typu GOLD, na které budete mít přístup na všechny přírodní tribuny Masarykova okruhu.

Uvidíte nejrychlejší motorky na světě a za jejich řídítky skutečné hrdiny motocyklového sportu. Grand Prix České republiky je největší sportovní akcí u nás, Masarykův okruh každý rok navštíví během tří dnů na 200 tisíc diváků.

Ve Velké ceně České republiky budou tradičně startovat i čeští jezdci. Letos se naši zúčastní závodů všech tří kategorií – v MotoGP bude na startu Karel Abraham, v Moto3 pojede tradičně stálý účastník Jakub Kornfeil a na divokou kartu se zúčastní i Karel Hanika, který bude startovat ve třídě Moto2.

Radiožurnál a Automotodrom Brno už tradičně společně nabídnou v průběhu závodního víkendu Grand Prix České republiky posílené dopravní zpravodajství Zelené vlny. To pomůže nejen motoristům mířícím na motocyklové závody, ale všem, kterých se může hustý provoz spojený s Grand Prix dotknout.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete ceny od partnerů našeho letního projektu Planeta R, do kterého se ještě tento týden můžete se svými dětmi zapojit.

Pošleme vám jednak sadu knížek pro děti z vydavatelství Moba, mezi kterými bude zejména novinka „Čuníkův neobyčejný deník“, který přináší už třetí dobrodružství oblíbeného zvířecího hrdiny, prasátka z Devonu, od mladé britské autorky Emer Stamp.

Ke knížkám vám ještě přidáme předplatné velmi zajímavého časopisu s názvem „Už víš proč?“, který není určený jen pro děti, je to magazín pro zvídavé lidi. Přibližuje svět vědy, techniky, přírody i historie zajímavým způsobem, v Česku ne zrovna tradičním.

Knížky i zmíněné předplatné můžete také vyhrát v rámci projektu Planeta R.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio