SOUTĚŽ: Vyhrajte legendárního kulicha Raškovku a další ceny od Pilsner Urquell

21. únor 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu olympijských cen, od společnosti od Pilsner Urquell, který je oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Dostanete poukazy na prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj, dokonce pro 4 osoby.

K tomu Vám ještě přidáme dárkový poukaz na nákup zboží podle vlastního výběru na e-shopu Plzeňského Prazdroje. Na něm si můžete vybrat cokoliv z produkce Pilsner Urquell, tedy jak pivo, sklenice či korbele, tak třeba i něco z cyklistické nebo golfové kolekce, či právě z aktuální olympijské kolekce.

Z aktuální olympijské kolekce pro Vás ještě budeme mít originální a velmi žádanou čepici "Raškovku", tedy kulicha podobného tomu, který přinesl českému skokanovi Jiřímu Raškovi, který získal zlatou medaili na Zimních olympijských hrách v roce 1968 v Grenoblu, úspěch.

Čepice Raškovka není určená jen sportovcům, pořídit si ji může každý fanoušek. S tímto módním hitem letošní olympiády je navíc spojený i filantropický podtext. Koupí čepice se přispívá na Českou olympijskou nadaci, která podporuje ve sportu děti ze sociálně znevýhodněného prostředí.

K tomu všemu Vám ještě přidáme i náš časopis "Olympijský rok", který obsahuje osm příběhů největších hvězd českého týmu tak, jak je celý rok sledovali naši reportéři, mezi nimi i příběh zlaté Ester Ledecké.

V magazínu je také kompletní program olympijských her, vizitky všech českých reprezentantů, příběh Jiřího Rašky nebo kupón na dvě vstupenky na Olympijský festival v Brně nebo Ostravě. Pokud magazín Olympijský rok nevyhrajete, můžete si ho koupit třeba před vstupem do Olympijských parků, na Mall.cz nebo v prodejně Českého rozhlasu v Praze na Vinohradské 12.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete sadu CD, mezi nimi, abychom zůstali v olympijské tématice, CD Jáchymov. Jedná se o audioverzi stejnojmenné knihy rakouského spisovatele Josefa HaslPokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete vstupenky do pražského Muzea voskových figurín Grévin. Aktuálně můžete teď v muzeu navštívit i výstavu "Zlaté časy českého hokeje". Ta připomíná nejen 20. výročí fenomenálního úspěchu zlatého českého hokejového týmu na ZOH 1998 v Naganu, ale vzdává hold českým hokejovým legendám.

Na výstavě si můžete užít i spoustu interaktivní zábavy, třeba zkusit vstřelit gól našemu dnešnímu hostu Dominiku Haškovi nebo vyhrát buly nad Jaromírem Jágrem.ingera, jde o příběh brankáře Bohumila Bóži Modrého, který se svým týmem vybojoval pro Československo dvě zlaté medaile na mistrovstvích světa v hokeji v letech 1947 a 1949 a na olympijských hrách v roce 1948 pak stříbrnou medaili na dlouhá léta poslední olympijskou hokejovou medaili.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio