SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na exkluzivní filmové projekce snímku Pěkně blbě

14. červenec 2017

Radiožurnál, partner českých filmů, zve opět do kina. Fanouškům rozdává celkem 200 vstupenek na dvě exkluzivní filmové projekce zahajovacího filmu 52. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Pěkně blbě v Praze a Hradci Králové

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 17. do 20. července Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. Dne 17. a 19. července od nás dostane třicet nejrychlejších posluchačů po dvou volných vstupenkách na promítání v Praze. Dne 18. a 20. července pak získá třicet a deset nejrychlejších posluchačů po dvou volných vstupech na promítání v Hradci Králové.


Praha
Kde? Letní kino Regina
Kdy? 20. 7. od 21:30
Hradec Králové
Kde? Bio Central
Kdy?
20. 7. od 20:30

Kumail je stand-up komik, příležitostný řidič Uberu a největší fanoušek Akt X. Emily studuje psychologii, má skvělý smysl pro humor a rozhodně se teď nechce vázat. Alespoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komiků.

Duchapřítomný Kumail Emily okamžitě padne do oka, a i když oba tvrdí opak, brzy je jasné, že nepůjde jen o záležitost na jednu noc. Nadějně se rozvíjející vztah ale naruší záhadná nemoc, která Emily uvrhne do umělého spánku.

Teprve v nemocnici se potkává Kumail s jejími svéráznými rodiči, kteří se přes počáteční nedůvěru s Kumailem postupně sbližují, což generuje řadu zábavných situací.

Chytrá romantická komedie z produkce Judda Apatowa (40 let panic, Zbouchnutá) vypráví skutečný příběh populárního amerického komika, který ve filmu hraje sám sebe, a stala se na festivalu Sundance diváckým hitem.

Výherci vstupenek budou zařazeni na seznam hostů.

autor: jpr
Spustit audio