SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na exkluzivní předpremiéru filmu Přes kosti mrtvých

10. duben 2017

Radiožurnál, partner českých filmů, opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 160 vstupenek na projekce filmu Přes kosti mrtvých v Praze i regionech.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 10. do 13. dubna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. Dne 10. a 12. dubna od nás dostane 30 nejrychlejších posluchačů po dvou volných vstupech na promítání v Praze. Dne 11. a 13. dubna od nás dostane 10 nejrychlejších posluchačů voucher na 2 vstupy na promítání v regionech.


Praha
Kde? Kino Atlas, Praha
Kdy? 19. 4. od 20:00
Regiony
Kde? Hradec Králové, Olomouc, Ostrava, České Budějovice, Jihlava, Liberec, Plzeň, Mladá Boleslav, Opava nebo Pardubice

Janina je excentrická učitelka angličtiny a milovnice zvířat v důchodovém věku. Žije v malé osadě, kde se v rychlém sledu stane několik záhadných vražd. Hrůza a zděšení ze zločinů kontrastují s nezájmem místních o vyvražďování divokých zvířat v probíhající lovecké sezóně. Film natočila Agnieszka Holland na motivy knižního morálního thrilleru Olgy Tokarczukové Svůj vůz i pluh veď přes kosti mrtvých a na Berlinale 2017 získal Stříbrného medvěda - Cenu Alfreda Bauera.

Výherci pražských vstupenek budou zařazeni na seznam hostů.

autor: jaw
Spustit audio