SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na slavného Bocelliho

18. květen 2017

Koncert se koná 12. května příštího roku v O2 aréně v Praze. Tentokrát přijede Andrea Bocelli do Česka se zbrusu novým programem, který zároveň reflektuje dvě dekády jeho hvězdné kariéry.

Na koncertu zazní melodie z připravovaného alba, které vyjde letos na podzim, i světové operní árie, a umělec zavzpomíná i na veleúspěšné album „Romanza“ které se nedávno dočkalo reedice právě po 20 letech.


Andrea Bocelli je italský nevidomý tenorista, charismatický interpret populární i klasické hudby, který patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější interprety současnosti. Jeho tvorba kolísá mezi romantickým popem a klasickými áriemi.

K těmto exkluzivním vstupenkám ještě přidáme sadu CD, mezi nimi právě i album Andrey Bocelliho.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete dneska pro změnu cenu sportovní – balíček se sportovním nápojem Gatorade, který je novým oficiálním sportovním nápojem RunCzech běžecké ligy.

Ta pokračuje tuto sobotu ½ maratonem Karlovy Vary a v půlce června pak dvoudenní „Pražskou štafetou“, což je běžecká párty s piknikem. Čtyřčlenné týmy běží jen pěti kilometrovou trasu, pro celý tým je připravený piknikový koš, jsou připravené i pozávodní koncerty kapel Eddie Stoilow a UDG.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Balíček, který Vám zašleme, bude obsahovat velké balení sportovního nápoje Gatorade v instantní podobě. K tomu ještě přidáme originální Gatorade sportovní láhev.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio