SOUTĚŽ: Vyhrajte olympijské ceny a voucher do Mall.cz

5. únor 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu olympijských cen. Zašleme Vám voucher od internetového obchodu, internetové nákupní galerie Mall.cz, která nabízí např. elektroniku, sportovní potřeby, bílé zboží, hračky nebo počítače a mobily.

Vybrat si můžete z celého sortimentu, nicméně jako tip pro Vás máte informaci, že od loňského roku je Mall.cz jedním z oficiálních partnerů Českého olympijského týmu a jako takový je oficiálním prodejcem olympijské kolekce pro nadcházející OH v jihokorejském Pchjongčchangu.

Mall.cz je také jedním z oficiálních distributorů našeho časopisu Olympijský rok, ve kterém najdete osm příběhů největších hvězd českého týmu Evy Samkové, Martiny Sáblíkové, Ester Ledecké, Gabriely Koukalové, hokejového trenéra Josefa Jandače a dalších tak, jak je sledovali naši reportéři.

V magazínu je také kompletní program olympijských her, vizitky všech českých reprezentantů, příběh Jiřího Rašky nebo kupón na dvě vstupenky na Olympijský festival v Brně nebo Ostravě. Časopis Olympijský rok, který je oficiálním magazínem Českého olympijského týmu a Radiožurnálu Vám přidáme k voucheru od Mall.cz.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska vstupenky na 1. kolo Fed cupu, které se koná 10. - 11. února, tentokrát v O2 aréně v Praze. Jak určitě víte z našeho vysílání, české tenistky ho hrají proti Švýcarsku.

Měly by proti nim nastoupit v nejsilnější možné sestavě, kapitán Petr Pála může využít jak aktuálně čtvrtou hráčku světa Karolínu Plíškovou, tak dvojnásobnou wimbledonskou šampionku Petru Kvitovou. V sobotu 10. 2. se hrají úvodní dvouhry, v neděli 11. 2. pak závěrečné dvouhry a čtyřhra, můžete si vybrat, zda chce vstupenky na sobotu nebo na neděli.

Se Švýcarskem se naše tenistky utkaly naposledy předloni, v Lucernu rozhodly o postupu do finále až v závěrečné čtyřhře. Celkově vedou vzájemnou bilanci 6:1. Češky tak budou proti Švýcarkám, i v případě startu Martiny Hingisové ve čtyřhře, favoritkami. V semifinále by narazily na Německo, nebo Bělorusko.

České tenistky Barbora Strýcová, Petra Kvitová a Karolína Plíšková

Jak jistě rovněž víte, české tenistky Fed cupu kralují, Češky ovládly předloni v listopadu Fed cup popáté za posledních šest let, jen loni vypadly v semifinále ve Spojených státech amerických. Hala tedy bude určitě vyprodaná, jistě zažijete výbornou atmosféru.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio