SOUTĚŽ: Vyhrajte programovatelnou herní myš i nejnovější Mandrage

24. leden 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, vyhrajete dárek od internetového obchodu DATART. Máme pro Vás herní počítačovou myš Logitech.

Myš je vybavena mimořádně citlivým optickým senzorem, je rychlá a přesná, má programovatelné podsvícení a má 11 programovatelných tlačítek s možností naprogramování příkazů a maker. Myšku si tak můžete vyladit přesně podle svého gusta a vytvořit si individuálního a jedinečného pomocníka, který se stane přirozeným prodloužením vaší ruky.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete sadu CD, mezi kterými bude zejména úplně nové album jedné z nejúspěšnějších kapel naší domácí scény, Mandrage. Jedná se už o jejich šesté studiové album s názvem Po půlnoci.

Na 13 skladbách se tentokrát hudebně i textově podíleli všichni členové kapely. Album vyšlo minulý týden, takže to je úplně čerstvá novinka a Mandrage ho představí na turné, které začíná 2. února v pražském Foru Karlín.

Po posledních dvou albech, která byla spíše laděna do popu, se Mandrage vrací ke svým rockovým kořenům. "Po půlnoci" tak obsahuje jak typicky chytlavé hity Mandrage, tak i písničky s výrazně ostřejším a "kytarovějším" soundem.

Po velkém koncertu v pražském Foru Karlín kapela zavítá do dalších 6 měst po republice - na trase turné jsou Liberec, Pardubice, Brno, Ostrava, Plzeň a České Budějovice.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio